O nas

DRM d.o.o. je proizvodno in trgovsko podjetje s sedežem v Sežani, poleg tega ima tudi poslovalnico v Celju in Ljubljani. Na trgu so že štiri desetletja, njihov razvoj pa je šel iz obrtne delavnice v podjetje, ki je razvojno naravnano in teži k inovativnem pristopu.

Med dejavnsti, s katerimi se ukvarjamo, spadajo razvoj in proizvodnja LED svetil, 3D filamentov in tiskalnikov. Zastopstva priznanih blagovnih znamk materialov za printanje (PVC samolepilne folije, ceradna platna, papirji za solventni in eco-solventni tisk ), plošče iz plastike (plekis, penjen PVC, polikarbonat, dibond), samolepilne folije Avery (wrapping folije), mobilni marketing (A stojala, klip okvirji, rolo stojala, stojala za prospekte, vitrine za plakate, oglasne deske).

S prihodom novih LED diod so začeli razvijati LED razsvetljavo in imajo danes v svojem prodajnem programu že preko 100 lastnih produktov LED svetil. Proizvodnja sledi od orodjarskih del do končno sestavljenih svetilk. Prisegajo na slovensko znanje in razvoj in prav proizvodnja v Sloveniji je ena največjih konkurenčnih prednosti, saj omogoča prilagodljivost, fleksibilnost in hitro dobavo. Material imajo v količinah, ki jih kažejo prodajni trendi in tako stranka dobi sveže proizvode v skladu z njenimi pričakovanji. Proizvodi so tehnično testirani in ustrezajo zahtevam in kvaliteti standarda ISO 9001/200. Uporabljajo tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev LED diod CREE in SEOUL.

Razvili so lastno blagovno znamko ECOARTIS, ter inovativnost in končne proizvode zaščitili s patentom. Največji poudarek dajejo kompletni storitvi in logistiki. V prihodnosti pa imajo željo še bolj izkoristiti proizvodne kapacitete, ogromno pa se bo vložilo tudi v sodobnost opreme in tehnološke postopke.

Prodaja LED DIOD pa je zgolj del prodajnega asortimana, ki ga nudijo svojim strankam. Poleg tega se ukvarjajo še s ploščami iz umetnih mas, v ponudbi pa imajo tudi aluminijaste plošče, izdelki za promocijo podjetja, Avery folijami, folijami in ceradami za solventne in eco – solventne tiskalnike, folijami za majice ter izdelava 3D tiskalnikov in Filamentov (tiskalnih niti). Poleg tega nudijo tudi svetovanje in dostavo materiala na dom.

V ponudbi imamo priznane blagovne znamke kot so:

 • AVERY Dennison folije (folije za stenske nalepke, okrasitev sejemskih prostorov, oblačenje vozil, plovil, …)
 • AzureFilm 3D tiskalniki in Filamenti (Filamenti priznanega proizvajalca AzureFilm – PLA, PLA Strongman, WOOD, ABS, PETG, Flexible, Nylon…)
 • Plošče iz umetnih mas in aluminija (penjen pvc, pleksi steklo, polikarbonat, polipropilen, drmbond in druge…)
 • Folije za tekstil (Flex in Flock folije za toplotni nanos na majice, kape, drese, jakne…)
 • Barve za tiskalnike (Barve za Solvent in Ecosolventne tiskalnike, barve za namizne A4 tiskalnike, Sublimacijske barve…)
 • Izdelke za promocijo podjetja (A Stojala, klip okvirji, oglasne deske, roll up stojala, svetlobne table ter razstavne stene in promocijske pulte)
 • Cerade Frontlite, Backlite, Blockout in Mesh (visoke kvalitete katere omogočajo izpise živih barv)
 • Papirji White back z belim ozadjem, Photo papir, Blue back z modrim ozadjem za solventne, eco-solventne in latex tiskalnike
 • Materiali za izdelavo svetlobnih tabel (Aluminijasti profili, led napajalniki, plexi in dibond plošče)
 • LED svetila Ecoartis (Led v profilu, led trakovi, vgradna svetila, nadgradna svetila, led napajalniki)
 • Lepila, čistila in pripomočki (Lepila za plexi, penjen PVC ali Forex, antistatična tekočina, čistila za car wrapping, car wrapping pripomočki)

Da bi se vam še bolj približali smo v mesecu novembru 2016 odprli novo poslovalnico v Ljubljani na Magistrovi ulici 1.

POSLANSTVO PODJETJA

Naše geslo oziroma naš moto se glasi SKUPAJ SMO USPEŠNEJŠI.

Z dolgoletnimi izkušnjami, pridobljenim znanjem in zaupanjem razvijamo kvalitetne storitve, s katerimi podjetnikom nudimo celovite rešitve pri poslovanju, strankam pa zagotavljamo zadovoljstvo in pristen poslovni odnos.

STRATEGIJA PODJETJA

Strategija podjetja pomeni uresničevanje vizije. V podjetju želimo biti strokovno usposobljeni za izvajanje zastavljenih ciljev. Želimo se razširiti, zaposliti prave sodelavce, zato se tudi dodatno izobražujemo. Naše vrednote so zadovoljni naročniki. Neprestano uvajamo nova znanja v prakso. Smo natančni in pravočasni. Obvladamo timsko delo, samo samoiniciativni in pripadni.

CILJNO VODENJE PODJETJA

Dolgoročni cilji našega podjetja:

 • povečati razpoznavnost podjetja v ožjem in širšem okolju
 • ustvariti dober podjetniški tim
 • parmanentno usposabljanje zaposlenih
 • poslovno sodelovanje v partnerstvu